gewichtsconsultancy Marielle Dassen praktijk voedingsconsulente Marielle Dassen Geleen Vouershof

Mannen; voeding en afvallen

Veel mannen hebben inmiddels mijn praktijk bezocht. Men wordt bewuster van zijn gezondheid maar ook uiterlijk speelt eenMannen met buiken en afvallen, gezonde voeding en een goed figuur belangrijke rol. Mannen denken vaak als ze willen/moeten afvallen dat ze alleen nog maar op een blaadje sla mogen leven en een pilsje absoluut verboden is. Niets is minder waar.

Met een aantal kleine aanpassingen in je dagdagelijkse routine kun je al veel winsten boeken. Zo zie je  in de praktijk vaak terug dat het cholesterol na 3 maanden enorm is verbeterd en de buikomvang afneemt.
Men voelt zich fitter en bewegen gaat een stuk makkelijker.
Zoals een klant reeds riep; “Aan je gezondheid werken is stoer en makkelijker dan je denkt”.  Durf ook jij de battle aan?

U kunt u zich ook aanmelden voor de groepsbegeleiding Slim in Balans, de 10 weken challenge!
Samen werken aan uw gezondheid met een uitdagend & gevarieerd programma in sport & spel.

Bel nu voor een gratis kennismakingsgesprek of meer informatie. De consulten kunnen individueel plaatvinden
of in groepsverband. U kunt ook terecht tijdens de avonduren.

info@mdvoeding.nl of 06-48153859

 

man voor           man na  

Voor                     Na

Reactie Jos
September 2011

Is afvallen moeilijk? Neen maar diëten wel. En dat laatste is nu net wat je niet doet bij Mariëlle.Je blijft lekker eten, zelfs, zoals in mijn geval, met kerst, nieuwjaar en carnaval en toch val je- zoals in mijn geval- als snelaf.Ik ben bewuster gaan eten, 3 keer per dag, met verantwoorde tussendoortjes, veel fruit,alcohol beperken tot het weekend- heel af en toe ook wel eens pilsje na het sporten. Verjaardagtraktaties van collega’s laten staan. Zo kan ik nog wel even doorgaan met dingen op te noemen waarvan we allemaal weten dat ze dik maken. Ook als ik, zoals in de vakantie, weer eens 2 kilo bij kom, gaan die er zo weer af. Naast een beter figuur, voel ik me nu stukken fitter, heb meer conditie en meer zelfvertrouwen. Ik merk dat mensen me nu meer aandacht schenken . De complimenten zijn niet van de lucht.Mannen ,er is niets vrouwelijks aan om op deze manier aan je figuur te werken.

Het is zelfs STOER

Heeft afvallen ook nadelen: JA. Je moet een nieuwe garderobe aanschaffen(haha), maar dit is een leuk kadootje datje jezelf moet gunnen .Kortom, gooi maaltijdshakes, maatlijdrepen, en al dat soort snelle afvallers in de kliko, met de bevlogen coaching van Mariëlle heb je een blijvend en gezonder effect. Mariëlle, nogmaals hartstikke bedankt voor je raad, adviezen en positieve benadering. Ik zal je naam overal laten vallen.