gewichtsconsultancy Marielle Dassen praktijk voedingsconsulente Marielle Dassen Geleen Vouershof

Vervolg ervaringen

Hoi Mariëlle,

Wat ben ik blij dat ik de cursus gedaan heb. Ik hikte er heel erg tegen aan om de stap te nemen om hulp te zoeken bij het afvallen.Toch een beetje het gevoel dat ik faalde omdat ik het niet alleen kon. Gelukkig kon ik vrij snel terecht voor het intakegesprek. Er was dus geen weg meer terug. Ik heb me meteen heel erg bij jou op mijn gemak gevoeld. Jij kwam met een hele andere leefwijze en eetpatroon dan ik tot dan toe altijd gedaan had. Dat was ook iets wat ik zocht. Ik ben geen type om calorieën te tellen of een ander streng dieet te volgen. Jij kwam met een andere leefwijze waarbij ook nog rekening werd gehouden met de gezinssituatie en werktijden. Tussendoortjes mogen ook, als ze maar verantwoord zijn. Super.

Het was mijn bedoeling om 5 kilo kwijt te raken. Het zijn er uiteindelijk 8 geworden. Mensen reageren heel erg enthousiast en vragen welk dieet ik gevolgd heb. Ik geef dan aan dat ik geen dieet gevolgd heb, maar dat ik mijn leefwijze heb veranderd. Bewuster eten en meer bewegen. Ik heb de periode van de cursus ook niet echt als lijnen ervaren, maar meer als het veranderen van je levensstijl. Het fijne daarbij is dat je allerhande bruikbare tips geeft. Bewuste keuzes maken als je bijvoorbeeld een feestje hebt of als je op vakantie gaat.

Ik ben nog altijd heel erg blij dat ik de stap genomen heb om bij jou een cursus te volgen. Ik ben van bijna maat 42 terug gegaan naar maat 38 en ik ben nog steeds heel erg trots als ik in de spiegel kijk.Nogmaals heel erg bedankt.

Groetjes, Miriam. (december 2010

Mariëlle, ik ben nog steeds heel erg blij dat ik de stap naar je gezet heb. Echt, dank je wel voor je hulp en vooral voor je luisterend oor. Ik voel me uitstekend en ben trots op mezelf en mijn lijf. Dit gevoel wil ik nooit meer kwijtraken en besef tevens dat dat niet vanzelf gaat. Altijd bij de les blijven, maar veel gaat inmiddels wel al op de automatische piloot, inclusief geregeld een balansdag en soms meerdere als het nodig is. En niet te vergeten de hoognodige beweging. Een sporter zal ik wel nooit worden, maar geregeld een lekker stuk lopen of fietsen, de trap i.p.v. de lift of roltrap het gaat allemaal vanzelf. Je lichaam gaat er om vragen. Het voorjaar komt er aan, lekker de paden op,  de laden in!!  Heerlijk.

Een super tevreden (ex) cliënt


Wilt u ook een reactie plaatsen of heeft u leuke tips voor andere mensen die graag willen afvallen? Stuur een mail naar marielle.gewichtsconsulente@home.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en ik plaats uw opmerkingen z.s.m. op deze website.